Denní  menu

PONDĚLÍ - 3 . 11. 2025           

Selská s těstovinou (20 Kč)
1. Karbanátky z červené čočky, šťouchané brambory s pažitkou, okurek (129 Kč)
2. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, knedlík (149 Kč)
3. Zapékané gnocchi s kuřecími nudličkami se sušenými rajčaty a kapari (159 Kč)
4. Kuřecí Cordon Bleu, hranolky, tatarka (189 Kč)

 

ÚTERÝ -  4. 11. 2025

Pórková s vejci a kapáním (20 Kč)
1. Vepřové ledvinky po uhersku, knedlík (129 Kč)
2. Vepřová pečeně, špikovaná anglickou slaninou, jasmínová rýže, okurek (149 Kč)
3. Kuřecí steak (sous vide) s omáčkou z pečeného česneku, opékané brambory (159 Kč)
4. Kuřecí Cordon Bleu, hranolky, tatarka (189 Kč)

 

STŘEDA -  5. 11. 2025

Hrachová s cizrnou (20 Kč)
1. Žemlovka s meruňkami a tvarohem (129 Kč)
2. Mexické vepřové nudličky s papričkami jalapeno a kukuřicí, jasmínová rýže (149 Kč)
3. Pečená krkovička na černém pivu, nastavovaná kaše (brambory, kroupy, majoránka, česnek) (159 Kč)
4. Kuřecí Cordon Bleu, hranolky, tatarka (189 Kč)


ČTVRTEK - 6. 11. 2025 

Masový vývar s nudlemi (20 Kč)
1. Pikantní kovbojské fazole s grilovanou klobáskou, chléb (129 Kč)
2. Segedínský guláš z vepřové plece, knedlík (149 Kč)
3. Přírodní kuřecí prsíčko s grilovanou zeleninou, bylinková bageta, česnekový dip (159 Kč)
4. Kuřecí Cordon Bleu, hranolky, tatarka (189 Kč)
 
PÁTEK - 7. 11. 2025
Kulajda (20 Kč)
1. Salát z černé čočky s červenou řepou, balkánským sýrem a bazalkou, toast (129 Kč)
2. Vepřové kostky na provensálském koření, hrášková rýže, okurek (149 Kč)
3. Kuřecí nudličky v sýrové omáčce, těstoviny Penne (159 Kč)
4. Kuřecí Cordon Bleu, hranolky, tatarka (189 Kč)