Denní  menu

PONDĚLÍ - 1 . 12. 2025           

Kulajda (20 Kč)
1. Chef salat (zeleninový salát s vejci, šunkou a strouhaným sýrem), jogurtová zálivka, toast (129 Kč)
2. Vepřový steak s pepřovou omáčkou, bulgurové placky (149 Kč)
3. Slovenské halušky s brynzou a anglickou slaninou (159 Kč)
4. Smažené řízkové duo (vepřový, kuřecí), bramborový salát s majonézou (189 Kč)


ÚTERÝ - 2. 12. 2025

Staročeská křenová (20 Kč)
1. Smažené žampióny plněné šunkou a sýrem, brambory, tatarka (129 Kč)
2. Vepřové výpečky s listovým smetanovým špenátem, bramborové gnocchi (149 Kč)
3. Bramborák plněný pikantní kuřecí směsí, strouhaný sýr (159 Kč)
4. Smažené řízkové duo (vepřový, kuřecí), bramborový salát s majonézou (189 Kč) 

STŘEDA - 3. 12. 2025

Slovenská kapustnica s klobáskou (20 Kč)
1. Moravské koláče s tvarohem a povidly (129 Kč)
2. Vepřové medailonky se žampiónovou omáčkou, knedlík (149 Kč)
3. Burrito plněné mexickou kuřecí směsí s fazolemi, pikantní rajčatová salsa (159 Kč)
4. Smažené řízkové duo (vepřový, kuřecí), bramborový salát s majonézou (189 Kč)


ČTVRTEK 4. 12. 2025

Italská minestrone s těstovinou (20 Kč)
1. Hrachová kaše s trampským cigárem, okurek, chléb (129 Kč)
2. Vepřová roláda, jasmínová rýže, zelný salátek (149 Kč)
3. Selský obložený talíř (uzené maso, klobáska, kuřecí palička), červené zelí, bramborový knedlík s cibulkou (159 Kč)
4. Smažené řízkové duo (vepřový, kuřecí), bramborový salát s majonézou (189 Kč)


PÁTEK 5. 12. 2025

Masový vývar s játrovou rýží (20 Kč)
1. Fettuccine s boloňskou omáčkou s mletým vepřovým masem, Grana Padano (129 Kč)
2. Restovaná kachní játra na grilu, hranolky, tatarka (149 Kč)
3. Vepřová líčka na víně a kořenové zelenině, bramborová kaše (159 Kč)
4. Smažené řízkové duo (vepřový, kuřecí), bramborový salát s majonézou (189 Kč)